Program de lucru Luni - Vineri 10.00 - 18.00 / Sambata/Duminica - Inchis
Adresa Str. N. Bălcescu nr. 68-Gheorgheni/Harghita
Tel: 0787553947

Despre Produse

Firma noastră în continuă creștere, construiește case de prestigiu, semifabricate de calitate din lemn. Fiind între primii în domeniu am crezut în viitorul acestor case: casele viitorului construite ca în trecut. Introducem spirit în fiecare produs și urmărim evoluția lor ca și cum ar fi a noastră. Am știut să combinăm noul cu anticul, pentru a transmite dragostea și entuziasmul pentru munca ”bine-făcută” către cei care le vor folosi, clienții noștri.

Căsuțele noastre: practice, simple, elegante, dar mai presus de toate extraordinar de utile. Se încadrează în mod elegant în grădina dumneavoastră, în perfectă armonie cu natura. Pot fi utilizate ca depozite pentru uneltele de grădină, ca un loc plăcut pentru desfășurarea activităților  de hobbyuri, garaj sau pentru depozitare lemn pentru foc, iar restul lăsăm pe imaginația dumneavoastră.

Particularitatea tipului de montaj ”blockhouse” permite evitarea folosirii de cuie și de șuruburi, pe deasupra respectă procesul natural de adaptare a lemnului la condițiile de umiditate a aerului, asigurând structura neschimbată în timp.

Grosimea și calitatea materialului folosit garantează o soliditate optimă și o rezistență adecvată.

De ce să alegeți una din casele noastre?

  • pentru că noi suntem producătorul, de aceea avem posibilitatea de a livra în timp scurt și sigur, fără întârzieri, respectiv fără situații neprevăzute, la cheie
  • pentru că nu livrăm casă la mâna a doua, ci casă la prima mână, casa Dumneavoastră
  • pentru că în ciuda prelucrării de precizie, detaliilor de calitate, aspectul prestigios, prețurile rămân  competitive și neschimbate.